Anlık Bildirim

Minecraft’a karakter tasarlama seçeneği geliyor

Minecraft’ın yeni beta sürümüne karakter tasarlama seçeneği eklendi. Xbox One, Windows 10 ve Android sürümlerinde kendi karakterinizi yaratmayı deneyebilirsiniz.
Minecraft’a karakter tasarlama seçeneği geliyor Tam Boyutta Gör
Kullanıcı sayısı rekorlarıyla gündeme gelmeye devam eden Minecraft’a, yeni özellikler de eklenmeye devam ediyor. Bunlardan biri ise bugün ortaya çıkan karakter tasarlama ekranı. Saç rengi, saç şekli, ten rengi ve kıyafetler dahil birçok noktada özelleştirmeler yaparak kendi karakterinizi yaratabilirsiniz.

Şimdilik beta sürümünde

Yeni özellik şimdilik beta sürümünde denenebiliyor. Ayrıca yalnızca Xbox One, Windows 10 ve Android üzerinden ulaşılabilir durumda. Tabii ki beta aşamasından çıktığı zaman tüm platformlarda yerini alacaktır. iOS ve Nintendo Switch gibi farklı platform kullanıcıları şimdilik beklemek zorunda diyebiliriz.

Minecraft oyunu içerisinde yer alan çeşitlik RPG modları dolayısıyla, karakter tasarlama ekranı oldukça önemli bir gelişme. 100’ün üzerinde özelleştirme seçeneği ücretsiz olarak oyunun içinde bulunuyor. Ayrıca Minecraft ekibi tarafından hazırlanan ücretli aksesuarlar da olacak.

Özellikle Fortnite ile kostümlerden gelir elde etme modeli önem kazanmaya başladı. Minecraft da benzeri bir yola girmişe benziyor. Daha öncesinde kullanıcılar farklı yöntemlerle karakter tasarımlarını oyuna ekleyebiliyorlardı. Oyun içine karakter tasarlama ekranı getirilse de bu yöntemleri kullanmaya devam edebileceksiniz. Minecraft ekibi tarafından canlı yayında tanıtılan özelliğin videosuna haberimizin altından ulaşabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim