Anlık Bildirim

NBA 2K18 toplamda 10 milyon kopya sattı

Geçen Eylül ayında piyasaya sürülen NBA 2K18 basketbol oyunu toplamda 10 milyon satış rakamını geride bıraktı. Oyuncular bu sürede 2 milyar basketbol maçı yaptı.

Oyun dünyasının eskimeyen serilerinden olan 2K Games imzalı NBA 2K yeni basketbol oyunuyla önemli bir satış başarısını geride bırakırken kendi tarihinde de rekor kırdı.

NBA 2K18 oyunu ne kadar sattı?

İlk olarak 1999 yılında SEGA Dreamcast için piyasaya sürülen NBA 2K oyunu sonrasında hitap ettiği alanı genişleterek bugünlere geldi. Son ürün olan NBA 2K18 oyunu toplamda 10 milyon satış barajını geride bıraktı.

Firma Twitter üzerinden başarısını duyururken oyuncuların toplamda 2 milyar maç yaptığını ve 31.5 milyon profil oluşturduğunu belirtti. Oyunda harcanan toplam saat ise 618 milyon civarında oldu.

Yaklaşık 20 yıllık süreçte NBA 2K oyunlarının toplam satış rakamı 80 milyonu geçti. Bu açıdan da seri önemli bir başarı elde etmiş oldu. Eylül 2017 tarihinde piyasaya sürülen NBA 2K18 oyunu yaklaşık 50TL civarında bulunabiliyor. NBA 2K19 oyunu ise 11 Eylül tarihinde piyasaya sürülecek.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim