Anlık Bildirim

NaissanceE oyunu Steam üzerinde ücretsiz hale geldi

Benzersiz bir görsel atmosfer içerisinde geçen macera oyunu NaissanceE çıktığı dönemde çok beğenilmişti. Geliştirici söz verdiği gibi oyunu ücretsiz hale getirdi.

Limasse Five geliştiricisinin 2014 yılında piyasaya sürdüğü NaissanceE adındaki macera oyunu Steam üzerinde ücretsiz hale geldi. Beğenilen yapımı denemek isteyenler için iyi bir fırsat diyebiliriz.

NaissanceE neler sunuyor?

Geometrik şekil benzeri bir mekân atmosferi sunan oyunda karşınıza çıkan nesnelerle etkileşime geçiyor ve Lucy’nin akibetini öğrenmeye çalışıyorsunuz. Oyuncuları oldukça gizemli bir mekânda tutan oyun uzun bir süre nerede olduğunuzu anlamanıza engel oluyor.

Oyunda karakterin nefes alması gerektiği için belirli aralıklarla fareye tıklayarak soluk alıp vermesini sağlıyorsunuz. Bu yönü oyuncuların sürekli karaktere de odaklanmasını sağlıyor.

Çıktığı dönemde olumlu yorumlar alan NaissanceE oyununu epilepsi hastalarının oynaması önerilmiyor. Steam üzerinde hesabınız varsa Windows için hemen oyunu indirebilirsiniz. Yaklaşık 1GB boyutlarında.






 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim