Anlık Bildirim

Narcos dizisinin video oyunu 2019'da çıkacak

Dünyaca ünlü uyuşturucu baronu Pablo Escobar'ın hayatını konu alan Narcos dizisi video oyun oluyor. Curve Digital, Narcos oyununu 2019'da PS4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC için çıkaracak.
Curve Digital, Michael Peña ve Diego Luna'nın başrollerini paylaştığı Pablo Escobar'ın hayatını anlatan Narcos dizisinin oyununu yapmak için yapımcı şirket Gaumont ile anlaşma imzaladı. Oyun gelecek yıl "PC ve konsollar" için piyasaya sürülecek.
Curve Digital'in kardeş şirketi Kuju Entertainment tarafından geliştirilecek oyunla ilgili bir açıklama yapan Kuju'nun stüdyo şefi Brynley Gibson "Netflix dizinin fantastik hikayesi ve cesur eylemiyle eşleşen bir oyun yaratmayı dört gözle bekliyoruz" dedi.
Curve Dijital yetkilisi Jason Perkins ise "Narcos, birlikte çalışmak için harika bir lisans. Gaumont'un bu eleştirmenlerce beğeni kazanan dizisinin video oyun uyarlamasını pazara sunacak olmaktan heyecan ve gurur duyuyoruz" sözleriyle mutluluğunu dile getirdi.

2019'da PC ve konsollar için çıkacak

Narcos'un 3. sezonu geçtiğimiz Eylül ayında gösterime girmişti. Netflix tarafından 2018 yılında yayınlanması planlanan 4. sezonun yapımcılığını ise José Padilha (RoboCop) ve Eric Newman (Children of Men) üstlenecek.
Dünyaca ünlü uyuşturucu baronu Pablo Escobar'ın hayatını konu alan dizi, Kolombiya'nın şiddet dolu ve güçlü uyuşturucu kartellerinin 1980'lerdeki gerçek hikayesini ekrana taşıyor. Dizinin oyunu, 2019 yılının ilkbaharında PS4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC platformları için çıkacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim