Anlık Bildirim

Orijinal Fortnite haritası yerle bir oldu

İlk bölümü sona eren Fortnite ses getiren bir etkinlikle orijinal haritasını yerle bir etti. Oyuncular halen bir kara delik içerisinde ve Chapter 2 yakın zamanda başlayacak.

Oyun dünyasının en çok kazandıran yapımları arasında yer alan Fortnite sosyal medyada büyük ses getiren bir etkinlikle ilk bölümü sona erdirdi. Orijinal Fortnite haritası yerle bir olurken tüm oyuncular kara deliğe düştü.

Ses getiren etkinlik

Onuncu sezon ile birlikte evrende bir meteor belirmiş ve sezonun bu çarpma ile sona ereceği ifade edilmiştir. Bununla birlikte meteor düştükten sonra oluşan kara delik tüm evreni içerisine çekti. Dün gece gerçekleşen patlamada oyundaki oyuncular ile birlikte lobide bekleyen oyuncular da kara deliğin içerisine çekildi.

Fortnite Chapter 2 olarak adlandırılan yeni sezonda oyuncuları neler bekliyor resmi olarak bilinmiyor ancak sızdırılan bir tanıtım videosu mevcut. Buna göre yeni bir harita, pogo zıplama çubukları, takım arkadaşını sırtında taşıyabilme, seviye sınırının 127 olması, 100 yeni ödül bizi bekliyor.  

Halen oyuna girildiğinde bir kara delik oyuncuları karşılıyor. Fortnite sosyal medya hesapları da eski gönderileri silerek sadece kara delik ile ilgili olanları bıraktı. Twitter üzerinde halen bir canlı yayın devam ediyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim