Anlık Bildirim

49 TL'ye satılan Spec Ops: The Line oyunu kısa bir süreliğine ücretsiz!

PC ve konsollar için geliştirilip 2012 yılında yayınlanan Spec Ops: The Line'ın Steam kodu kısa bir süreliğine ücretsiz! Haberdeki bağlantı üzerinden oyunu ücretsiz olarak edinebilirsiniz.

Spec Ops: The Line indir Tam Boyutta Gör

2K Games tarafından 2012 yılında çıkış yapan, PC ve konsollar için geliştirilen Spec Ops: The Line oyunu kısa bir süreliğine ücretsiz. Aksiyon, macera türündeki oyunun Steam kodunu Humble Bundle üzerinden ücretsiz olarak edinebilirsiniz. Kampanya, 31 Mart 20:00'da sona erecek.

Spec Ops: The Line ücretsiz indirme linki

Third-person shooter oyunu Spec Ops: The Line’ın Steam kodunu bu link üzerinden edinebilirsiniz. Eğer Humble Bundle üyeliğiniz yoksa üyelik oluşturup oyun sayfasında “Free” ibaresini görüyorsak sırası “Add to Cart”, “Checkout” ve son olarak “Get it Free” butonuna bastıktan sonra Steam kodunuz oluşturulacak.

Oluşturulan Steam kodunu maile gelen bağlantıdan veya profil sayfasındaki “Keys” sayfasından oyunun yanında bulunan “Reveal your Steam key” butonuna basarak edinebilirsiniz. Spec Ops: The Line, Steam’de 49 TL’ye satılıyor. Bu yöntem ile 49 liralık oyunu para vermeden satın alacaksınız.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9908 kez okundu.
8 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
steam, humble bundle ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim