Anlık Bildirim

The Sims 4'e yeni genişleme paketi geliyor: Kediler ve Köpekler

Dünyanın en çok oynanan yaşam simülasyonu oyunu The Sims 4 önümüzdeki Kasım ayında yepyeni bir genişleme paketi ile karşımıza çıkacak. Oyuna evcil hayvanlar ekleniyor...
Hayranları tarafından büyük bir merakla beklenen The Sims 4 genişleme paketlerine bir yenisi daha ekleniyor! Electronic Arts önümüzdeki Kasım ayında oyunun "Kediler ve Köpekler" (Cats & Dogs) adındaki genişleme paketini piyasaya sürmeye hazırlandıklarını açıkladı.
Bu genişleme paketinde oyuncular, onlarca kedi/köpek ırkı arasından diledikleri gibi bir evcil hayvan oluşturabilecekler. Kıyafet ve aksesuarlar ile süsleyebilecekleri bu hayvanlara insanlarda olduğu gibi kişilik özellikleri atayabilmeleri de mümkün olacak.
Genişleme paketi, oyunseverlerin kendi veteriner kliniklerini kurarak hayallerini gerçekleştirmelerine de olanak sağlıyor. Çeşitli hastalıklara yakalanmış hayvan dostlarımızı tedavi ederek, bunun verdiği mutluluğu sanal da olsa yaşayabileceğiz.
PC versiyonu 10 Kasım'da piyasaya çıkacak olan The Sims 4 Kediler ve Köpekler genişleme paketi, özellikle hayvanseverler tarafından oldukça ilgiyle karşılanacağa benziyor. PS4 ve Xbox One versiyonlarının çıkış tarihi ise 17 Kasım.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim