Anlık Bildirim

Windows 10 oyun modu haftaya Insider programına geliyor

Microsoft’un oyun konusunda daha ciddi bir yaklaşım sergilediği Windows 10 oyun modu haftaya görücüye çıkıyor. İlk etapta arayüz unsurları Insider katılımcılarına sunulacak.

Bir süre önce ilk bilgileri internete düşen Microsoft’un Windows 10 için hazırladığı oyun modu gün saymaya başladı. Windows Insider programının katılımcıları kısım kısım bu yeniliğe şahit olacaklar.

İddialar Doğrulanmış Oldu

Firmanın uzun süredir üzerinde çalıştığı teknoloji, oyun oynarken işlemci ve grafik biriminin diğer uygulamalarla etkileşimini azaltarak tüm kaynakları oyuna yönlendiriyor. Böylece daha akıcı bir oyun deneyimi ortaya çıkıyor.

Windows 10 oyun modu asıl olarak Creators Update güncellemesi ile kullanıcılara sunulacak. Bununla birlikte Windows Insider programına katılanlara kısım kısım yeni mod denemeye açılacak. Firma bir anda tüm sistemi kullanıma sunmak istemiyor.

Yapılan açıklamaya göre gelecek hafta Insider programındakiler oyun modunun ilk görsel unsurlarını yani muhtemelen arayüzünü deneyimlemeye başlayacak. Bu aşamada herhangi bir fonksiyon çalışmayacak. Tam anlamıyla modun aktif olması ise bir kaç yapı sonrasında mümkün olacak.

Microsoft, oyun modunun hem Windows 32 hem de evrensel yapıdaki oyunlar için geçerli olacağını belirtiyor. Yeniliğin nihai sürümü ise Creators Update ile kullanıcılara sunulacak. Şimdilik modun arkasında yatan teknoloji ile ilgili detaylar verilmiyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7036 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, windows 10 game mode ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim