Anlık Bildirim

CD Projekt, Cyberpunk 2077'nin sorunlu çıkışı için uzun ve ayrıntılı bir mesaj yayınladı

2020'nin en popüler oyunlarından Cyberpunk 2077'nin sorunlu çıkışı neredeyse her gün oyun dünyasında gündeme oturdu. Sonunda CD Projekt Red, uzun ve detaylı bir açıklamada bulundu.

CD Projekt, Cyberpunk 2077'nin sorunlu çıkışı için uzun ve ayrıntılı bir mesaj yayınladı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiricliğini CD Projekt Red'in yapıtğı Cyberpunk 2077, yaklaşık 1 ay önce yayınlandı. Oyunun yayınlanmasından bu yana neredeyse her gün oyunla ilgili söylentiler çıktı. Tüm bu konuşmaların ardından CD Projekt Red sonunda detaylı bir açıklama yaptı.

CD Projekt Red'in yayınladığı mesaj siteleri üzerinden yayınlandı hem de şirketin kurucularından Marcin Iwinski'nin açıklama yaptığı ve özür dilediği bir video yayınlandı. Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Videoda bahsi geçen olaylardan dikkat çekenleri aşağıda bulabilirsiniz.

CD Projekt, Cyberpunk 2077'nin sorunlu çıkışı için uzun ve ayrıntılı bir mesaj yayınladı Tam Boyutta Gör

Dikkat Çekenler

  • Marcin Iwinski ve yönetim ekibi tüm sorumluluğu üstleniyor. Geliştiricilerin bir suçu yok, nihai kararlar Marcin Iwinski ve yönetim kurulundan çıktı.
  • CD Projekt Red, oyunun öncelikle PC'lerde destansı görünmesini istedi ancak eski nesil konsollara uyarlanması görevini hafife aldı.
  • Çıkış öncesi yapılan testler, oyunun lansmanında yaşanılan sorunların çoğunu göstermedi. 
  • Konsolların inceleme kodlarının geç gitmesinin sebebi, oyunun çıktığı güne kadar eski nesil konsol sürümlerini düzeltmek için hâlâ çalışıyor olmalarıydı.
  • CDPR'ın lansmandan bu yana en büyük önceliği oyunun sorunları düzeltmek. Şu ana kadar sadece "başlangıç" için 3 yama yayınlandı.
  • Önümüzdeki süreçte ana odak noktası hem küçük hem büyük yamalarla hata ve çökme sorunlarının düzeltilmesi. Önümüzdeki 10 gün içerisinde yeni bir yama gelecek. O güncellemeden birkaç hafta sonra daha büyük bir yama gelecek.
  • 2021'in başında ücretsiz olarak sunulması beklenen DLC planı hala devam ediyor. Ancak öncelik performans sorunlarında. Onlar halledildikten sonra DLC'ye geçilecek.
  • PlayStation 5 ve Xbox Series sahipleri için özel yayınlanacak olan yeni nesil sürümü 2021'in ikinci yarısında çıkacak. Eski nesil sürüme sahip olanlar ücretsiz yükseltme yapabilecek. 
  • Çalışanlar "zorunlu mesai" olmadan oyunu düzeltmek için sıkıca çalışıyor.
  • CDPR, Sony ile oyunu tekrar mağazaya eklemek için birlikte çalışıyor.

CD Projekt'in tüm bu sorunları kabul edip düzeltmek için ellerinden geleni yapacaklarını açıklaması gayet güzel bir durum. Umuyoruz önümüzdeki süreçte yaptıklarıyla tekrar güvendiğimiz ve sevdiğimiz stüdyo olmayı başarabilirler. Videonun tamamını aşağıdan izleyebilirsiniz. Yayınladıkları soru cevap mesajını da burada bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12901 kez okundu.
26 kişi, toplam 27 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
cyberpunk 2077, cdpr ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim