Anlık Bildirim

Cyberpunk 2077'de Keanu Reeves olmasaydı, Silverhand'in muhtemel görünümü böyle olacaktı

2020 yılının en çok konuşulan oyunu şüphesiz Cyberpunk 2077 oldu. Cyberpunk 2077'nin içerisindeki en önemli özelliklerden biri de şüphesiz Keanu Reeves'in oynadığı Johnny Silverhand'ti.

Cyberpunk 2077'de Keanu Reeves olmasaydı, Silverhand'in muhtemel görünümü böyle olacaktı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiricliğini CD Projekt Red'in yaptığı Cyberpunk 2077 geçtiğimiz ay yayınlanmıştı. Oyun hem olumlu hem de olumsuz anlamda fazlaca gündem oldu. Bu kadar tartışılan ve beklenen bir oyun olunca da ister istemez oyuna dair çıkan yeni detaylar ilgi çekici oluyor.

Bildiğiniz gibi oyunun içerisinde Johnny Silverhand isimli bir karakter bulunuyor ve kendisini Keanu Reeves calandırıyor. Bu karakter oyunda fazlasıyla önemli bir rol oynuyor hatta ana karakter kadar önemli olduğunu söyleyebiliriz. Bu yüzden böylesine ünlü bir oyuncunun oynaması gayet güzel bir durum. 

Geçtiğimiz saatlerde de Cyberpunk 2077'nin kıdemli tasarımcılarından Lea Leonowic şahsi ArtStation hesabından bazı konsept tasarımlar paylaştı. Bu tasarımlarda Keanu Reeves'in oynamadığı Johnny Silverhand karakterini görüyoruz. Resmi bir açıklama olmasa da bu tasarımların karakterin orijinal hali olduğu düşünülüyor. Yani kafalarındaki ilk tasarım buydu ve bu tasarıma göre Keanu Reeves seçildi. 

Hangisinin daha iyi olduğu elbette kişiden kişiye değişir. Bu yüzden yorumu size bırakıyoruz. Bahsi geçen konsept tasarımları aşağıdaki galeri bölümünde bulabilirsiniz. Görseller içerisinde ayrıca bir de oyunun önemli karakterlerinden Evelyn de bulunuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim