Anlık Bildirim

ETS 2’nin Türkiye haritası Steam’de yerini aldı!

Yaklaşık altı ay önce duyurulan ve merakla beklenen ETS 2 Road to the Black Sea paketi Steam’de yerini aldı. İçerisinde Türkiye’nin Trakya Bölgesini de içeren paketin fiyatı 48 TL.

ETS 2 Türkiye satışa çıktı Tam Boyutta Gör

Ülkemizde oldukça beğenilen simülasyon oyunu Euro Truck Simulator 2, Road to the Black Sea genişletme paketini yaklaşık altı ay önce duyurdu. Romanya ve Bulgaristan’a ek olarak Türkiye’nin Trakya Bölgesini de içeren bu paket, haliyle oyunun sevenleri tarafından heyecanla bekleniyordu. Uzun süren bekleyişin ardından yeni paket Steam’de yerini aldı.

DLC ücreti 48 TL

Oyunun geliştirici ekibi SCS Software bu zamana kadar hem ekran görüntüleri hem de oynayış videolarıyla bizleri nelerin beklediğini göstermişti. Ancak fiyatının ne kadar olacağı bilinmiyordu. Road to the Black Sea paketi için 48 TL ödemeniz gerekecek. Tabii ki oyuna da sahip olmanız gerektiğini belirtelim.

Yalnızca Avrupa tarafını içermesine rağmen İstanbul, oyunun en büyük şehirlerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Şehrin bilindik noktalarından, metrobüs hatlarına kadar birçok detay bu DLC ile bizleri bekliyor. Kapıkule Sınır Kapısı'ndan ülkemize giriş yaparak yola koyulabiliyorsunuz.

Henüz izlemediyseniz bu bağlantıdan İstanbul için hazırlanan oynayış videosunu izleyebilirsiniz. Ayrıca haberimizin sonunda yer alan Road to the Black Sea tanıtım videosuna da göz atabilirsiniz. Yeni DLC’yi satın almak için ise bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
46278 kez okundu.
22 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ets 2, istanbul ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim