Anlık Bildirim

Halo: Reach, piyasaya çıktığı anda Steam’in en çok oynananlar listesine girmeyi başardı

ilk olarak Xbox 360 için 2010 yılında piyasaya sürülen Halo: Reach, nihayet PC'ye çıkış yaptı. Oyun, piyasaya sürüldüğü ilk gün Steam platformunda ilgiyle karşılandı ve 161 bin oyuncu sayısına ulaştı.

Halo: Reach, piyasaya çıktığı anda Steam’in en çok oynananlar listesine girmeyi başardı Tam Boyutta Gör

İlk olarak 2010 yılında Xbox 360 için piyasaya sürülen Halo: Reach, Halo: The Master Chief Collection kapsamında PC için piyasaya sürüldü. Microsoft’un PC için Xbox Game Pass üyeliği kapsamında ücretsiz olarak yayımlanan oyun, Steam platformunda da piyasaya çıktı.

Steam verilerine göre oyuncuların oldukça yoğun ilgi gösterdiği yapım, en çok oynanan oyunlar listesindeki basamakları hızlıca çıkmayı başardı.

Çıkış yaptığı 3 Aralık günü 161.000 kişinin oynadığı Halo: Reach’in bu sayede listede dördüncü sıraya kadar yükseldiği belirtiliyor. 10 yıllık bir yapım için hiçte fena görünmeyen bu veriler ve Steam kullanıcı yorumları, oyunun başarısını perçinler nitelikte.

Daha piyasaya sürülmeden önce Steam sonbahar indirimlerinin en çok satan oyunu olma özelliğini de taşıyan yapım, bakalım popülaritesini ne kadar daha sürdürebilecek. 

Halo: Reach, piyasaya çıktığı anda Steam’in en çok oynananlar listesine girmeyi başardı Tam Boyutta Gör

Oyunu Steam ve Windows Store üzerinden 18.5 TL’ye satın alabilir ya da bir aylık deneme sürümü için 5.90 TL’ye Xbox Game Pass PC üyesi olabilir ve 100’lerce oyunun yanında Halo: Reach’i de deneyebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim