Anlık Bildirim

Konsolda Xbox'a özel olan RPG Fable, Forza Horizon'ın grafik motorunu kullanacak

Oyun dünyasının en sevilen oyunlarından biri olan ancak uzun zamandır yenisini göremediğimiz Fable'ın yeni oyunu Forza Horizon'ın grafik motoru ForzaTech grafik motorunu kullanacak.

Konsolda Xbox'a özel olan RPG Fable, Forza Horizon'ın grafik motorunu kullanacak Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Microsoft'un yaptığı, geliştiriciliğini ise Playground Games'in yaptığı rol yapma oyunu Fable'dan yeni bir detay paylaşıldı.

Uzun zamandır beklenen Fable'ın yeni oyunu geçtiğimiz yıl duyurulmuştu. Duyurunun ardından da ne yazık ki oyun ile ilgili pek fazla detay açıklanmamıştı. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan bir iş ilanı sayesinde oyuna dair bazı yeni detaylar açığa çıktı.

İş ilanına göre Fable, Forza Motorsport ve Forza Horizon'ın geliştirildiği grafik motoru olan ForzaTech grafik motoru ile geliştiriliyor. Bu da demek oluyor ki ışıklandırma, dokular ve genel anlamda görsellik olarak Forza serisini andıran görselliğe sahip olacak. Forza serisinin de güzel bir görselliğe sahip olduğunu söylemek gerek.

Fable'ın çıkış tarihi ile ilgili bir bilgi ne yazık ki bulunmuyor. Oyun geçtiğimiz yıl Xbox Series ve PC için duyurulmuştu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim