Anlık Bildirim

Microsoft Flight Simulator, gerçeğini aratmayan hacimsel bulut efektleri sunacak

Microsoft, henüz alpha aşamasında olan Flight Simulator'den teni ekran görüntüleri paylaştı. Görseller, oyunun hacimsel bulut efektlerinin kalitesini gözler önüne sürüyor.

Microsoft Flight Simulator, gerçeğini aratmayan hacimsel bulut efektleri sunacak Tam Boyutta Gör

Geride bıraktığımız Nisan ayı içinde sistem gereksinimleri açıklanan Microsoft’un uçuş simülasyonu Flight simulator, takip edenlerin bildiği üzere henüz alpha aşamasında. Bu yıl içinde PC platformu için piyasaya çıkmasını beklediğimiz oyun, inanılmaz detaylı bir oynanışa ve gerçekçi grafiklere sahip olacak.

2 milyondan fazla şehir ve 40 binden fazla havalimanının bulunacağı oyun, Microsoft’un Azure AI teknolojisi ile Bing uydu görüntüleri sayesinde uçulan bölgedeki yer şekillerini gerçeğine çok yakın biçimde yansıtacak.

Daha önce onlarcası yayınlanan ekran görüntülerine geçtiğimiz günlerde ise yenileri eklendi. Bu seferki görüntülerde oyundaki gerçekçi hacimsel bulut ve ışıklandırma efektlerine bir bakış atıyoruz. Yayınlanan bazı görüntüler hakikaten inanılmaz gerçekçi duruyor. Oyunun tam sürümünde grafiklerin daha da iyileşeceğini düşünmek sanırız yanlış olmayacaktır.

Sözü fazla uzatmadan sizleri galeriye göz atmaya davet ediyoruz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim