Anlık Bildirim

Naughty Dog 'çok özel' yeni bir proje üzerinde çalışıyor

Naughty Dog başkanı Neil Druckmann, çok harika bir proje üzerinde çalıştıklarını açıkladı. Naughty Dog'un yeni projesi büyük bir merakla bekleniyor.

Naughty Dog 'çok özel' yeni bir proje üzerinde çalışıyor Tam Boyutta Gör

Sony'nin en değerli oyun stüdyolarından olan Naughty Dog yakında yine heyecan verici bir projeyle karşımıza çıkacak gibi görünüyor. Stüdyo eş-başkanı Neil Druckmann, çok özel bir proje için yeni çalışma arkadaşları aradıklarını söyledi.

Naughty Dog resmi Twitter hesabı üzerinden farklı pozisyonlar için iş ilanı vermişti. Paylaşılan tweet'te animasyon, sanat, oyun tasarımı ve programlama gibi farklı bölümlerde iş alımı yapıldığı belirtildi. Bu tweet'i alıntılayan Neil Druckmann da,"Gelin bizimle çalışın! Şu anda çok harika bir şey yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

Naughty Dog'un yeni projesiyle ilgili elbette şu an için hiçbir bilgimiz yok. Yeni bir Uncharted veya The Last of Us oyunu olabilir. Ayrıca tamamıyla özgün yepyeni bir IP beklentileri de var. Sektörün en yetenekli stüdyolarından olan Naughty Dog'un orijinal yeni bir fikirle karşımıza çıkması elbette biraz daha heyecan verici olabilir. 

Sony'nin PS-özel oyunları arasında en değerli yapımları Naughty Dog bünyesinden geliyor. Uncharted 4 ve The Last of Us 1 oyunlarının 1 milyar doların üzerinde gelir elde ettiği ortaya çıkmıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim