Anlık Bildirim

Popüler korku oyunu Dying Light'ı bu hafta sonu ücretsiz oynayın

Yapımcı stüdyo Techland, çıkışının altıncı yılını kutlayan Dying Light'ı hafta sonu boyunca Steam'de ücretsiz yaptı. 1 Mart TSİ 21.00'a kadar oyunu ücretsiz deneyebilirsiniz.

Popüler korku-hayatta kalma oyunu Dying Light iki gün boyunca ücretsiz oynanabiliyor. Yapımcı firma Techland, oyunun altıncı yılını kutlamak adına Dying Light'ı bu hafta sonu ücretsiz yaptı. Bu sırada oyunu oynayıp beğenirseniz ayrıca %66 ve %70 oranında indirimlerden de faydalanabilirsiniz.

2015 yılında piyasaya sürülen Dying Light, zombi temalı hayatta kalma oyunlarının en iyi örneklerinden birisi olarak gösteriliyor. Harran isimli kıyamet sonrası bir şehirde geçen oyunda; parkur, savaşma ve üretme/inşa etme yeteneklerinizi kullanarak zombi dolu bir şehirde hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Korku ve aksiyon dolu bir oyun deneyimi yaşarken bir yandan da Harran'daki gizemli salgının arkasındaki gizemi çözmeye çalışacaksınız.

Dying Light 1 Mart TSİ 21.00'a kadar ücretsiz oynanabiliyor olacak. Ayrıca ücretsiz dönemdeki ilerlemeleriniz kaydedilecek, yani 1 Mart sonrasında oyunu satın alırsanız kaldığınız yerden devam edebileceksiniz.

Dying Light Steam sayfası

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12277 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
dying light, Ücretsiz Oyun ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim