Anlık Bildirim

The Witcher 3 HD Reworked Project 12.0 Ultimate modu yayınlandı

Modder Halk Hogan'ın uzun bir süredir üzerinde çalıştığı The Witcher 3 HD Reworked Project 12.0 Ultimate isimli mod nihayet yayınlandı. Mod, The Witcher 3:Wild Hunt'ı görsel doping yapıyor.

The Witcher 3 HD Reworked Project 12.0 Ultimate modu yayınlandı Tam Boyutta Gör

2015 yılında piyasaya sürülen The Witcher 3: Wild Hunt’ı görsel anlamda daha çekici hale getirmek üzere yola çıkan Halk Hogan isimli modder’ın uzun soluklu mod projesi, The Witcher 3 HD Reworked Project 12.0 Ultimate indirilebilir hale geldi.

Uzaktaki nesnelere ait detayların (LOD) daha iyi seçilmesi ve dokulardaki keskinliğin artırılması gibi iyileştirmeler içeren mod, yaklaşık 9GB’lık boyuta sahip. The Witcher 3: Wild Hunt’ı en yüksek kalite ayarlarında oynatabilen PC’lere ilave yük getirmeyen modu buradaki bağlantıdan indirebilirsiniz.

Dosyayı indirdikten sonra yapmanız gerekenler ise oldukça basit. Öncelikle dosyayı Witcher 3 klasörüne çıkarmanız gerekiyor. Daha sonra oyun menülerinden grafik ayarları sekmesine ulaşmalı ve ardından doku kalitesi ayarlarını en üst seviyeye çıkarmanız gerekmekte. Yeni doku kalitesi ayarı, Halk Ultra HD veya ##preset_value_Halk Ultra HD ismiyle gözükecektir.

Modder Halk Hogan uzun süre emek verdiği mod için bir de yayınlanma videosu paylaştı. Söz konusu videoya aşağıda göz atabilirsiniz. İyi oyunlar.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9796 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
the witcher 3, The Witcher 3 HD Reworked Project 12.0 Ultimate ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim