Anlık Bildirim

Türk IHA’lar Arma 3 modlarında

Bayraktar İHA ve SİHA, Anka, Kobra, Akrep, Kirpi, Atak helikopteri ve Altay tankı gibi yerli üretim araç, mühimmat ve silahlar Arma 3 için hazırlanan yeni modda yer aldı.

Türk IHA’lar Arma 3 modlarında Tam Boyutta Gör

Oyun dünyasının en popüler FPS yapımlarından Arma 3 bilindiği üzere modifikasyona da açık. Bu bakımdan Arma 3 topluluğu farklı modlarla oyunu daha ilginç hale getirmeye çalışıyor. Mod ekiplerinden en bilineni şüphesiz Turkish Mod Team.

Türk IHA’ları görevde

Uzun süredir Arma 3 oyunu için çeşitli eklenti ve yamalar geliştiren TMT yakın zamanda asker ile polis temalı modlar geliştirmeye başlamıştı. Asker ve polisi genç nesillere sevdirmeyi amaçlayan TMT son olarak dünyaca ünlü İHA’larımıza el attı.

Ekibin geliştirdiği son yama üzerinde Türk Silahlı Kuvvetlerinden bir personel ile birlikte çalışıldı. Bu yamada Bayraktar İHA ve SİHA, Anka, Kobra, Akrep, Kirpi, Atak helikopteri ve Altay tankı gibi yerli üretim araç, mühimmat ve silahlar yer alıyor.

Oyunda Türk askeri ya da polisini seçtikten sonra bu silah ve teçhizatları kullanma imkanı buluyor. Ayrıca Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı, Barış Pınarı ile Libya harekat bölgelerinde savaşıyor. Yeni yama Steam topluluk sayfalarında yayınlandı.

TMT topluluğu

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim