Anlık Bildirim

Ozaki WU 440 2.2 dual bass hoperlör seti

Geçtiğimiz günlerde bir arkadaşımla teknoloji mağazalarından birini gezerken, bir hoperlör setine ihtiyacı olduğunu söyledi. Geçmiş yıllarda yaşadığım tecrübelere dayanarak arkadaşımın seçimine karışmayıp gösterdiği her ürüne "güzelmiş" demekle yetindim(benim seçtiğim ürünü beğenmezse suçlu olmak istemiyorum:) ). 1+1, 2+1, 4+1 derken 2+2 bir sistemi gösterdi arkadaşım. Çift subwooferlı bu sistem benim pek fazla ilgimi çekmese de, arkadaşım beğendi ve ürünü aldı.

Eve gelip ürünü kurduk. Açıkçası bu üründe böyle detaylı bir kutulama beklemiyordum. Uydular ve subwoofer oldukça özenli bir şekilde plastik poşetlerin içerisine konulmuştu. Kullanılan malzeme kalitesi de gayet iyiydi. Uydular ve subwoofer'ın kasasınında kullanılan malzeme ahşap(daha doğrusu sunta:) ), hoperlörlerin ön tarafı da parlak, piyano black dediğimiz siyah plastik malzemedendi. Bu ana kadar beni şaşırtmayı başaran Ozaki 2+2 WU440'ın ses kalitesini de merak etmeye başlamıştım. Bilgisayara takmaya üşendiğimden hemen mp3 çalarımı bağladım. Kutudan çıkardığımızda sesini sonuna kadar açmışız herhalde ki, hoperlörü fişe taktığımızda oldukça yüksek bir sesle irkildik. Hem bass, hem de ses seviyesi sonuna kadar açık olduğundan özellikle basslar çatlıyordu.

Ozaki WU 440 2.2 dual bass hoperlör seti

Ses ve Bas seviyesini %80 civarında getirdiğimizde ise sesteki bütün çatlamalar gitti ve yaklaşık 30m2'lik salonda yüksek ve temiz bir sesle müzik dinleyebildik. 40W toplam çıkış gücüne sahip hoperlörlerin rahatlıkla ev kullanımına yettiğini söyleyebilirim. Bir çok durumda sesi sonuna kadar bile açamıyorsunuz. Sesi açmaktan bahsetmişken, Ozaki WU 440, giriş seviyesi bir ürün olduğu için, herhangi uzaktan kumanda benzeri bir eklentisi bulunmuyor. Ses ve bass seviyesi subwoofer'ın üstündeki düğmelerden değiştiriliyor. Subwooferlar genel olarak yere konulduğundan, ses açıp kapatmak biraz sıkıntı olabilir, neyse ki düğmeler büyük ve kolay dönebildiğinden, ayak parmağınızla çevirmek kolay oluyor:) Açma-kapama düğmesi ise subwoofer'ın arkasında bulunuyor.

Bu kadar anlattıktan sonra bir de ufak bir video verelim, videonun başlangıcınca ses seviyesi %70 civarlarındaydı,son kısımlarına doğru dasesi sonuna kadar açtık. Sesteki bozulmaları farketmişsinizdir. Ürünün kaldırabildiği ses seviyesi %80 civarında. Gelelim ürünün fiyatına, 85 TL'lik satış fiyatına sahip Ozaki WU 440'ın fiyatını açıkcası yüksek buldum. 55-60 liralık bir satış fiyatıyla ürün oldukça iyi satış rakamları yakalayabilirdi fakat 85 TL ile bu biraz zor. Ürünü satın almak isterseniz, buradan satın alabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim