Anlık Bildirim

Plextor PlexWriter 12/10/32A

  Kaliteli CD-ROM CD-RW'leri ile bilinen Plextor bu sefer ATAPI arabirimli yeni CD-Yazıcısını piyasaya sürdü.  Fakat Plexwriter 12/10/32A , firmanın piyasaya sürdüğü ikinci ATAPI CD-ROM. BURN-Proof technolojini kullanan ilk CD-RW olma özelliliğini de taşıyor.

Güncelleme : Gun ; 10X tekrar yazmayı destekliyor ama sadece 10X destekli CD-RW cd'ler ile.

Ön bilgi :


Cd-Rw'lar bildiğiniz gibi bilgisayardan yazma esanasında hep bilgi çekerler. Ayrıca her hangi bir zamanda gelen bir bilgi herhangi bir şekilde kesilirse gelen en son byte'da yazılır ama ardınan gelen kısımlar yazılamaz. Ve cd'nizin en son neresi yazıldı o bilgi dahi kaydedileme z ve siz cd'nizi çöpe atar yada minübüsçülere verirsiniz. Fakat tabiiki firmalar gelen bilgideki dalgalanmalara karşı cd yazıcıda bir ara duark oluştuırmuşlardır. Bu 12 X'ler için 4 Mb civarıdır. Ama eğer burda yedekte tutulan bilgi bittiğinde yine işiniz bitmiştir.

Burn-Proof teknolojisi :


Bu teknoloji ile Cd Yazıncının Ön belleği hep kontrol altında tutuluyor eğerki bu hafıza (512 kb, 1 Mb, 2 Mb , 4 mb gibi) belli bir düzeyin altında kalırsa. Cd yazıcı bilinen belirlenmiş bir yerde yazmayı durduruyor. Ve bu yerden sonradan devam edebiliyor. Böylece bundan sonra Cd yakma diye bir olay olmayacak.

Aşağıdaki incelemeyi yapanlar. Herşeyi denemlerine rağmen bir Cd bile yakmamışlar. Buna güç düğmesine ve reset düğmesine basmak dahil. Bu arada bu teknoloji Sanyo'nun teknolojisiymiş.

Plextor PlexWriter 12/10/32A Review

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim