Anlık Bildirim

Xbox'ın doğuşunun arka planını anlatan belgesel Power On: Xbox'ın Hikayesi yayınlandı

Microsoft'un oyun sektörüne girişindeki arka plan hikayelerini anlatan Power On: Xbox'ın Hikayesi belgeseli YouTube üzerinden ücretsiz ve Türkçe altyazılı olarak yayınlandı.

Power On: Xbox'ın Hikayesi belgeseli Türkçe olarak yayınlandı Tam Boyutta Gör

Oyun dünyasının en büyük markalarından biri haline gelen Xbox, bildiğiniz gibi teknoloji devi Microsoft'un çatısı altında. İlk Xbox konsolunun çıkışı ise birçok soruna maruz kalmıştı. Geçtiğimiz saatlerde de bu süreci anlatan bir belgesel paylaşıldı.

Daha öncesinde duyurulan Power On: Xbox'ın Hikayesi belgesel geçtiğimiz saatlerde YouTube üzerinden ücretsiz olarak paylaşıldı. Belgeselin ayrıca Türkçe altyazı desteğine sahip olduğunu da belirtelim. Power On: Xbox'ın Hikayesi belgesel toplamda 6 bölümden oluşuyor ve şu anda hepsine buradan ulaşabilirsiniz. İlk bölümü de aşağıdaki video oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Power On: Xbox'ın Hikayesi 1. Bölüm

Power On: Xbox'ın Hikayesi bu belgeselin konusu ise şöyle: 

Dört oyuncu, bir fikir ve milyar dolarlık bir bahis

Xbox neredeyse var olmayacaktı. Sizi Microsoft'un video oyunu konsolunun kötü başlangıçlarına geri götüren bu altı bölümlük kamera arkası dizisinde nedenini öğrenin. Kutunun arkasındaki insanların, aksaklıkların ve tüm bunların anlatılmamış hikayesi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim