Anlık Bildirim

BenQ 4K ev sineması projeksiyon cihazı satışa çıkıyor

Evinizde 4K çözünürlüğe sahip HDR teknolojili bir sinema atmosferi oluşturmak istiyorsanız sektörün lideri firmalardan BenQ, W1700 adlı projeksiyon cihazını satışa sunuyor.

DLP tipi projeksiyon cihazlarında dünya lideri firmalardan olan BenQ, kompakt yapıda hazırladığı 4K HDR sinema projeksiyon cihazı BenQ W1700’ü piyasaya sürüyor.

BenQ W1700 özellikleri ve fiyatı

4K ev sineması projeksiyon cihazlarını herkesin evde sinema izleme deneyiminin bir parçası haline getirmek için çaba gösteren BenQ, bu noktada fiyat konusunda belirli bir seviyeyi geçmemeye çalışıyor.

BenQ W1700 modeli 3840 X 2160 çözünürlüğe ulaşabilirken HDR 10 desteği ile çok daha canlı görüntülerin yansıtılmasını sağlıyor. Ayrıca doğal HDR renk ve ton eşleştirme ile otomatik HDR optimizasyonu canlılığa katkıda bulunuyor.

Tek yongalı DMD DLP teknolojisi ise 4K için son derece kritik olan panel hizalama sorunları nedeniyle oluşabilecek görüntü kirliliklerini ortadan kaldırarak son derece keskin görüntü ve renk doğruluğu sağlıyor.

Diğer taraftan cihazda yer verilen CinematicColor teknolojisi ve özel DLP renk tekeri ideal renk doğruluğu ile sıcaklığını elde edebilmeyi amaçlıyor. Cihazda sorunsuz bir izleme deneyimi sağlamak üzere otomatik otomatik yatay düzeltme ve 1,2 kat zoom özellikleri de unutulmamış. BenQ W1700 modeli 7499TL fiyat etiketine sahip.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14049 kez okundu.
12 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
benq, benq w1700 ve Ev Elektroniği
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim