Anlık Bildirim

Sony, Haziran 2021'den sonra PlayStation 5'ten kâr elde etmeye başlayacak

Geçtiğimiz saatlerde düzenlenen Sony'nin yatırımcılar toplantısında PlayStation patronu Jim Ryan, PlayStation 5'in haziran ayından sonra Sony'e para kazandırmaya başlayacağını açıkladı.

PS5 Haziran'dan sonra Sony'e para kazandırmaya başlayacak Tam Boyutta Gör

Hem Sony'nin hem de Microsoft'un yeni nesil konsolları geçtiğimiz yılın kasım ayında piyasaya sürüldü. Daha önceden de bilindiği gibi şirketler konsolları zararına bir fiyatla satışa çıkartıyor. Konsol sahiplerinin satın aldığı oyunlar ve abonelik ücretleriyle şirketler bir süre sonra konsoldan kâr elde etmeye başlıyor.

Sony, Haziran'dan Sonra PS5'ten Para Kazanmaya Başlayacak

PlayStation'ın yurt dışındaki fiyatının zararına satıldığı zaten biliniyordu. Geçtiğimiz saatlerde düzenlenen yatırımcılar toplantısında da PlayStation patronu Jim Ryan, Sony'nin Haziran 2021'deki PlayStation satışlarının ardından PlayStation 5'ten para kazanmaya başlayacaklarını açıkladı. Haziran ayında yapılacak satışları da geçtiğimiz aylarda yapılan satışların ortalamasına göre hesaplıyorlar. 

Haziran ayındaki satışların ardından temmuz ayından itibaren PlayStation 5, Sony'e para kazandırmaya başlayacak. Jim Ryan'ın söylediğine göre bu kâr kademeli olarak artacak. Ayrıca net bir oran verilmese de Jim Ryan, PlayStation 5 satışlarının fazlasıyla büyük bir kısmının standart sürümden geldiğini söyledi. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim