Anlık Bildirim

4x8GB DDR4 bellek kitlerinde yeni rekor geldi

Bellek dünyasında hız rekorları ardı ardına geliyor. Özellikle 4x8GB DDR4 bellek kiti sınıfında çok hareketli günler yaşanıyor. Önce Corsair ardından da G.SKILL hız rekorlarını kırdı.

Corsair’in dünyanın en hızlı 4x8GB DDR4 bellek kitlerini duyurmasının üzerinden henüz zaman geçmemişti ki G.SKILL rekoru egale ettiğini duyurdu. Yeni rekor artık Trident Z bellek kitlerine ait.

G.SKILL 4x8GB DDR4 Trident Z bellek kiti

Corsair bu sınıfta 4333MHz frekans değeri ile rekoru elinde tutuyordu. G.SKILL 4x8GB DDR4 Trident Z bellek kiti ise 4400MHz değerine çıkarak sınıfında tüm zamanların en hızlısı olmayı başarıyor.

4 DIMM konfigürasyonunu bir sonraki seviyeye çıkardığı belirten Tayvanlı G.SKILL, yeni bellek modüllerinde Samsung B tipi DDR4 entegre devreler kullanmış. Böylece yüksek frekanslarda dayanıklılık elde edilmiş.

G.SKILL 4x8GB DDR4 Trident Z bellek kiti CL19-19-19-39 zamanlamasına sahip ve 1.5V seviyesinde çalışıyor. Bellekler ASUS ROG MAXIMUS X HERO (WI-FI AC) anakartı ve Intel Core i7-8700K işlemcisi ile test edilmiş.

Bellek kitleri ASUS OptiMem teknolojisi ile uyumlu. Bu teknoloji anakartta eşit takip uzunlukları ile dörtlü DIMM konfigürasyonunu daha dengeli hale getiriyor. Ayrıca Intel XMP 2.0 desteğiyle BIOS ayarlarından hız aşırtma aktif hale getirilebiliyor. G.SKILL 4x8GB DDR4 Trident Z bellek kitinin fiyatı henüz bilinmiyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim