Anlık Bildirim

Corsair’den RGB aydınlatmalı DDR4 görünümlü modüller

Kasanızda bellek yuvalarını da aydınlatmak istiyor ancak entegre RGB belleklerden hoşlanmıyorsanız Corsair Vengeance RGB Pro Light Enhancement Kit iyi bir alternatif olabilir.

Son dönemde RAM bellekler için de RGB aydınlatmalar öne çıkmaya başladı. Kasa içerisinde renk ahengi yakalamak isteyen kullanıcılar mümkün olan her bileşende bu fırsatı değerlendiriyor. Şimdi se farklı bir çözüm var.

Corsair Vengeance RGB Pro Light Enhancement Kit özellikleri ve fiyatı

Corsair Vengeance RGB Pro Light Enhancement Kit adındaki yeni set RGB aydınlatmaya sahip iki adet DDR4 bellek görünümlü modülden oluşuyor. Özellikle RAM belleklerde aydınlatma isteyen ancak bunu belleğine entegre olarak tercih etmeyen kullanıcılar düşünülmüş.

Yeni bellek serti sayesinde kullanıcılar boş yuvalara RGB DDR4 bellek modüllerini takarak aydınlatma sağlayabilecek. Dilerse de çıkararak bir kenara koyacak. Böylece çalışan DDR4 modüllerini çıkar tak şeklinde bir zahmetten de kurtulmuş olacak.

Vengeance RGB Pro bellekleri taklit eden aydınlatma seti haliyle RAM kapasitesine bir etki etmiyor ancak ihtiyacı olan enerjiyi ve kontrol akışını bellek yuvasından karşılıyor. Aydınlatmayı anakart yazılımı üzerinden kontrol edebiliyorsunuz. Corsair Vengeance RGB Pro Light Enhancement Kit seti 40$ fiyat etiketine sahip.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13963 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
corsair, corsair vengeance rgb pro light enhancement kit ve Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim