Anlık Bildirim

Corsair’den dünyanın en hızlı 4x8GB DDR4 bellek kiti

DDR4 belleklerde birbiri ardına hız rekorları kırılıyor. Corsair tarafından tanıtılan Vengeance LPX serisine ait 4x8GB DDR4 bellek sınıfının en hızlısı durumunda.

Oyuncu donanımları pazarı büyümesini sürdürürken, üreticiler de ilgiyi yakalayabilmek adına önemli hamleler yapıyor. Pazarın önemli bir kolu olan RAM belleklerde hız rekorları arka arkaya geliyor.

En hızlısı

Geçtiğimiz aylarda Vengeance LPX serisi altında en yüksek hızlara sahip bellek kitlerini tanıtan Corsair, şimdi de 4x8GB DDR4 sınıfında dünyanın en hızlı belleğini duyurdu. Vengeance LPX serisi altına girecek yeni kit 4333MHz seviyelerine kadar çıkıyor.

Samsung imzalı entegre devreler içeren 4 adet 8GB DIMM barındıran bellek, CL19-26-26-46 sıralamasına sahip ve 1.35V seviyesinde çalışıyor. Belleklerde 8 katmanlı baskılı devre kartı barındıran düşük profil alüminyum ısı dağıtıcı yer alıyor.

Asus ROG Maximus X Hero anakart ve Intel Core i5-8600K işlemci üzerinde test edilen yeni bellekler için herhangi bir fiyat açıklanmadı. Satışlar Aralık ayında başlayacak. Serinin daha önceki 32GB (4x8GB) kapasiteli belleklerinde en yüksek 4133MHz saat frekansları yakalanıyordu. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3343 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
corsair, corsair vengeance lpx ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim