Anlık Bildirim

G.Skill en hızlı 32GB DDR4 SO-DIMM belleğini duyurdu

DDR4 RAM bellek alanında ardı ardına hız rekorları kıran G.Skill, hız aşırtmacıların iştahını kabartmaya devam ediyor. Firma şimdi SO-DIMM belleklerde rekor kırdı.

Son dönemde RAM bellek konusunda ardı ardına rekorlar kırıldığını görüyoruz. G.Skill ve Corsair hız rekorlarını birbirinin elinden almaya çalışıyor. İkili bu kez SO-DIMM bellek alanında çekişmeye başladı.

SO-DIMM rekoru

Geçtiğimiz aylarda 32GB (4x8GB) DDR4 bellek sınıfında önce Corsair hız rekorunu kırmış ardından da G.Skill son noktayı koymuştu. Şimdi ise SO-DIMM bellek sınıfında aynı şeyler yaşanıyor.

Corsair’in 4000MHz saat frekansında çalışan 32GB (4x8GB) DDR4 SO-DIMM bellek kiti CL19-23-23-45 zamanlaması ile hız rekoru kırmıştı. Şimdi ise G.Skill yine 4000MHz saat frekansında çalışan ancak CL18-18-18-38 zamanlaması ile rekoru eline geçirmiş oldu.

G.Skill’in Ripjaws DDR4 SO-DIMM bellekleri daha çok SFF form faktöründe üst seviye performans arayan kullanıcılara hitap ediyor. Intel XMP 2.0 desteği ile kolay bir şekilde hız aşırtmak mümkün. Samsung B-die DDR4 devreler sayesinde performans ve dayanıklılık üst seviyeye çıkıyor.

1.35V seviyesinde çalışan bellekler ASRock X299E-ITX/ac mini-ITX anakart ve Intel Core i9-7900X işlemcisi ile 6 saat boyunca test edilmiş. Belleğin okuma bant genişliği 101106 MB/s seviyelerine kadar çıkmış. Yeni bellekleri bahar aylarında piyasada görebileceğiz. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim