Anlık Bildirim

G.Skill’den AMD Ryzen ve Threadripper işlemciler için DDR4 bellek kitleri

AMD Ryzen veya Threadripper serisi işlemcilere sahipseniz G.Skill’den bir müjde var. Firma AMD için 128GB’a kadar çıkan Trident Z RGB bellek kitlerini hazırladı.

İşlemci dünyasında AMD Ryzen ve Threadripper rüzgarları esmeye devam ederken bileşen üreticilerinin de destekleri devam ediyor. Performans odaklı bellek ürünlerinin başarılı ismi G.Skill, AMD için yeni Trident Z RGB bellek kitlerini hazırladı.

Performans odaklı

Yeni DDR4 bellek kitleri X370 ve X399 anakartları üzerinde yeni AMD işlemcileri için en iyi performans ile uyumluluğu sunmayı amaçlıyor. Trident Z RGB DDR4 serisi farklı bellek ürünleri barındırıyor. Bu noktada işlemci serisine göre bellek özelliklerinin değiştiğini belirtmekte fayda var.

AMD Ryzen serisi 2 veya 4 bellek modülü çift kanal olarak desteklediği için ürün gamında 64GB’a kadar kapasite seçenekleri yer alıyor. Bellekler DDR4-3200 MHz (CL14) ve DDR4-2400 MHz (CL15) frekanslarını barındırıyor.

AMD Ryzen Threadripper serisi ise 4 veya 8 bellek modülünü 4 kanal üzerinden desteklediği için ürün gamında da 128GB’a kadar kapasiteler yer alıyor. Frekanslar ise DDR4-2933 MHz (CL14 / CL16) ve  DDR4-2400 MHz (CL15) şeklinde sıralanıyor. Modeller uyumlu anakartlarda hız aşırtmaya da açık.

Tasarımıyla her zaman ilgi çeken Trident serisi RGB aydınlatması ile de beğeni topluyor. Trident Z RGB serisi Intel işlemcilere de uyumlu olduğu için AMD işlemciler için olan versiyonlar X eklemesi ile işaretlenmiş. Yeni bellek kitleri Ekim ayında piyasada olacak. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim