Anlık Bildirim

G.Skill’den bu kez 64GB DDR4 SO-DIMM belleklerde hız rekoru

SO-DIMM belleklerde hız rekorlarına adeta ambargo koyan Tayvanlı G.Skill, küçük yapıdaki bilgisayar ve güçlü dizüstü kullanıcılarını sevindirmeye devam ediyor.

Bir süre önce 32GB (4x8GB) DDR4 SO-DIMM belleklerde hız rekoruna imza atan Tayvanlı G.Skill bu kez de 64GB DDR4 SO-DIMM belleklere el attı. Yine bir hız rekoru söz konusu.

Rekorlara ambargo

SO-DIMM belleklerin tüm sınıflarında hız rekorları kırmaya başlayan G.Skill, küçük yapıdaki bilgisayar veya dizüstü sahiplerine de en yüksek performans ve en iyi hız aşırtma imkanlarını sunmayı hedefliyor.

Hız rekoru kırılan Ripjaws SO-DIMM bellek kiti  4x16GB dizilimine sahip ve 3466MHz seviyesine kadar çıkabiliyor. 1.35V enerji tüketiminde CL17-17-17-37 zamanlaması yakalanabiliyor. Dayanıklılık için yine Samsung B tipi entegre devreler tercih edilmiş.

Bellekler ASRock X299E-ITX/ac mini-ITX anakart ve Intel Core i9-7900X işlemci ile testlere tabi tutulmuş. En yüksek hız seviyesinde 6 saat çalışabilen bellekler ayrıca 95231MB/s okuma, 94856MB/s yazma ve 90639MB/s kopyalama performansına ulaşabiliyor. Intel XMP 2.0 teknolojisi ile uyumlu olan bellekler gelecek yılın ilk aylarında piyasada olacak. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim