Anlık Bildirim

Realme'nin yeni akıllı saati Watch S100 bu ay geliyor

Çinli Realme markası çok yakında yeni bir akıllı saat çıkaracak. Realme Watch S100 olarak adlandırılan modelin yuvarlak ekran ve iki renk seçeneği ile geleceği bildiriliyor.

Realme'nin yeni akıllı saati Watch S100 bu ay geliyor Tam Boyutta Gör

Realme Watch S ve Realme Watch S Pro'nun piyasaya sürülmesinin üzerinden epey bir zaman geçti. Çinli markanın yeni bir model çıkarmaya hazırlandığı bildiriliyor. Gelen bilgilere bakılırsa akıllı saat Realme Watch S100 adı altında piyasaya sürülecek.

Yeni model S serisi bir akıllı saat olacağı için yuvarlak ekran taşıması bekleniyor. Şu an için teknik özellikleri ve tasarımı konusunda herhangi bir bilgi bulunmuyor. Ancak cihaz yakında bazı sertifika sitelerinde görünmeye başlayacaktır.

Realme'nin yeni akıllı saati Watch S100 bu ay geliyor Tam Boyutta Gör

İki renk seçeneği olacak

Realme Watch S100'ün bu ay içerisinde, siyah ve gri olmak üzere iki renk seçeneğiyle satışa sunulacağı ifade ediliyor. Şirket kısa süre önce Çin pazarında Realme Watch T1'i piyasaya sürmüştü. Akıllı saat 1.3 inç AMOLED ekran ve paslanmaz çelik kasaya sahip.

Ayrıca sürekli açık ekran (Always On Display), kalp atış hızı izleme ve kandaki oksijen seviyesini ölçme gibi özellikleri var. Son olarak Realme Watch T1'in 7 güne kadar pil ömrü, 5 ATM'ye kadar suya dayanıklılık ve 110 egzersiz modu sunduğunu ekleyelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim