Anlık Bildirim

Samsung onuncu yıla özel bir Galaxy paketi hazırlıyor

Galaxy 10th Anniversary Premium Package adındaki sınırlı sayıda özel cihaz paketinde Samsung Galaxy Note 10, Galaxy Watch Active ve Galaxy Buds ürünleri yer alacak.

Samsung onuncu yıla özel bir Galaxy paketi hazırlıyor Tam Boyutta Gör

Android işletim sisteminin benimsenmesinden en önemli faktörlerden birisi olarak gösterilen Samsung Galaxy S serisi sonrasında farklı segmentlere hitap eden dev bir aileye dönüşmüştü. 10 yılı geride bırakan Galaxy ailesi için Samsung özel bir paket hazırladı.

Galaxy 10th Anniversary Premium Package neler sunacak?

Galaxy 10th Anniversary Premium Package adı verilen bu özel paket belirli Samsung mobil cihazlarına ve aksesuarlarına ev sahipliği yapıyor. Özel paket belirli ülkelerde ve ülkelere özel fiyatlarda piyasaya sürülecek.

Özel paketin ana unsuru Samsung Galaxy Note 10 akıllı telefon modeli olacak. Telefon için özel bir silikon kılıf da pakete eklenmiş. Giyilebilir tarafta Galaxy Watch Active ve iki hediye kayış yer alıyor. Diğer bir hediye ise Galaxy Buds olarak belirlenmiş.

Samsung’un hali hazırdaki en iyi mobil cihazlarından oluşturduğu onuncu yıl özel paketi ay bitmeden piyasaya çıkmış olacak. Fiyat tarafında ise 1100$-1200$ aralığında bir seviye beklentisi mevcut.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim