Anlık Bildirim

Sapphire'in 1GB GDDR3 bellekli Radeon HD 4670 modeli göründü

Sapphire'in 1GB GDDR3 bellekli Radeon HD 4670 modeli göründü Tam Boyutta Gör

Asus'un 1GB GDDR3 bellekli Radeon HD 4670 modelinden sonra benzer şekilde Sapphire'in de 1GB bellekli Radeon HD 4670 modeli gün ışığına çıktı. Sapphire'den alıştığımız üzere referans modelden farklı olarak Mavi renkli baskılı devre kullanan ekran kartına, AMD-ATi'nin 55nm üretim teknolojisiyle hazırladığı yeni grafik işlemcilerinden RV730 güç veriyor.

Sapphire'in 128-bit bellek veri yolu desteği ve 320x paralel işlem birimiyle gelen yeni modeli, AMD-ATi tarafından hazırlanan referans tasarım modelden farklı olarak 1GB GDDR3 bellek ile geliyor. Unified Video Decoder 2 teknolojisiyle yüksek tanımlı videolar için donanımsal hızlandırma yapabilen yeni model DirectX 10.1 desteği de sunuyor.

Tahmin edilebileceği üzere PCIe 2.0 standardıyla uyumlu olan kart daha yüksek performans elde etmek isteyen kullanıcılara yönelik olarak Crossfire X teknolojisiyle çift kartlı kurulumlara da olanak tanımakta. Grafik işlem birimi 750MHz, bellekleri ise 2000MHz'de görev yapan kartın önümüzdeki günlerde pazara giriş yapması beklenirken fiyatı henüz netleşmiş değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim