Anlık Bildirim

TAI, yeni insansız hava aracı ANKA-S için etkileyici bir tanıtım videosu yayınladı

Türk Havacılık ve Uzay Sanayi (TAI), uydudan kontrol kabiliyeti ve tam otonom yetenekleriyle öne çıkan yeni insansız hava aracı ANKA-S'in yeteneklerini tanıtan yeni bir video yayınladı. İşte ANKA-S:

TAI, yeni insansız hava aracı ANKA-S için etkileyici bir tanıtım videosu yayınladı Tam Boyutta Gör
 

Türk Havacılık ve Uzay Sanayi (TAI), uydudan kontrol kabiliyeti gibi pek çok kayda değer özelliğe sahip olarak geliştirdiği ANKA-S için yeni bir tanıtım videosunu yayınladı. Geçtiğimiz aylarda kabul testleri başarıyla tamamlanan ve THK’ya teslim edilen ANKA-S, 30.000 feet irtifaya kadar yükselebiliyor.

TAI tarafından yayınlanan videoya göre ANKA-S, gece ve gündüz her türlü hava koşulunda 18 saat kesintisiz görev kabiliyetine sahip. 3 kişi ile 45 dakikada göreve hazır hale getirilebilen ANKA-S’in görüntüleme sisteminde ASELSAN üretimi yüksek çözünürlüklü FLIR (Forward Looking InfraRED) olan CATS kullanılıyor.

Link kaybı durumunda tanımlı meydanlara otonom iniş yapabilme gibi otonom özelliklere sahip olan ANKA-S, sahip olduğu sistem sayesinde 6 km uzaktan insan teşhisi yapabiliyor. 17.5 metre kanat açıklığına ve 200 kilogram faydalı yük taşıma kapasitesine sahip olan ANKA-S, taşıdığı telsiz rölesi ile farklı alanlarda görev yapmakta olan kara birliklerinin birbirleri ile iletişimine de destek sağlıyor.

İşte TAI tarafından ANKA-S için hazırlanan etkileyici tanıtım videosu:
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11091 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iha, insansız hava aracı ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim