Anlık Bildirim

TEI, "Turboşaft Motor Geliştirme Projesi" için genç mühendisleri işe alacak

TUSAŞ Motor Sanayi AŞ (TEI), ülkemizin ilk Turboşaft Motor Geliştirme Projesi'nde çalışmak isteyen genç mühendisler için iş ilanı yayınladı. Aranan nitelikler ve başvuru adresi haberimizde.
Hatırlayacağınız gibi yakın zamanda yerli helikopter üretimi konusunda başlatılan çalışmalar neticesinde TUSAŞ Motor Sanayi AŞ (TEI) ile önemli bir anlaşma imzalandı. Buna göre "Turboşaft Motor Geliştirme Projesi" kapsamında helikopterin güç sistemini, yani motorunu geliştirme görevini TEI üstlendi.

Vakit kaybetmeden gerekli hazırlıkları yapmaya başlayan şirket, bu projede görev almak isteyen genç mühendisler için iş ilanı yayınladı. Ankara, Eskişehir ve İstanbul ofislerinde görevlendirilmek üzere modelleme, analiz, deneysel test ve tasarım tecrübesine sahip mühendisler arayan TEI, ilana başvuracak kişilerin not ortalamasının en az 2.70 ve yabancı dil notunun ise en az 70 olmasını istiyor.
Aerodinamik tasarım ve HAD, yanma, mekanik tasarım, termal sistemler ve soğutma, gerilme ve ömür analizleri, havacılık itki sistemleri için malzemeler, kontrol ve yazılım mühendisliği, sistem mühendisliği, performans mühendisliği ve ürün yönetim alanlarında tecrübeli adayların özgeçmişlerini "Milli Helikopter Motorum" konu başlığı ile "hr@tei.com.tr" adresine göndermeleri gerekiyor. TEI yayınladığı açıklama ile 2017 yılı içerisinde 207 beyaz yaka ve 167 teknisyen olmak üzere toplam 374 kişiye iş imkanı sağlayacağını duyurdu.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7670 kez okundu.
17 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iş ilanı, tei ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim