Anlık Bildirim

TSK personeli için emniyetli cep telefonu üretilecek

Türk Silah Kuvvetleri (TSK), personelinin emniyetli iletişim kurması amacıyla kriptolu iletişim yeteneğine sahip ceo telefonu üretecek. Projenin planlama çalışmaları başladı.

TSK personeli için emniyetli cep telefonu üretilecek Tam Boyutta Gör

Türk Silah Kuvvetleri (TSK) personelinin güvenli iletişim kurması için “Emniyetli Cep Telefonu Projesi”nin hayata geçirilmesi planlanıyor.


Proje kapsamında TSK personelinin emniyetli şekilde sesli ve görüntülü görüşme yapabileceği aynı zamanda grup mesajlaşması ve konum paylaşma imkânı tanıyan cep telefonları üretilecek.

Yeni projeye yönelik planlama çalışmaları başlatıldı. Telefonlar, kriptolu iletişim yeteneğine sahip olacak. Aynı zamanda telefonla birlikte güvenli bir haberleşme uygulamasının kullanılması planlanıyor.

TSK tarafından sıklıkla kullanılan uydu telefonlarının iletişim güvenliği için de “Emniyetli Uydu Telefonu Projesi"nin de hayata geçirilmesi hedefleniyor. Proje kapsamında, harekat icra edilen birliklere, coğrafyadan bağımsız olarak emniyetli ve sürekli bir muhabere ortamı temin edilmesi amaçlanıyor. Emniyetli uydu telefonlarının seri üretimi de projedeki bir diğer hedef olarak dikkati çekiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4812 kez okundu.
13 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
tsk, türk silahlı kuvvetleri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim