Anlık Bildirim

İkinci kez halka arz edilecek Aselsan’ın TV reklamı yayınlandı

Aselsan ikinci kez halka arz edilecek. Savunma sanayi ve yerli üretim teknolojileri ile öne çıkan Aselsan, halka arz öncesi televizyon ve internet sitelerinde reklam filmi yayınlamaya başladı.

İkinci kez halka arz edilecek Aselsan’ın TV reklamı yayınlandı Tam Boyutta Gör

İkinci kez halka arz edilecek Aselsan, yerli teknolojilerini sergilediği reklam filmini TV’de ve internet sitelerinde yayınlamaya başladı. TV reklamında Aselsan’ın teknolojileri ve üretim bantları gösteriliyor.

Reklamda savunmadan ulaşıma, haberleşmeden sağlığa, güvenlikten enerjiye Aselsan’ın hedeflediği tüm sektörlerden ürünler sergileniyor. Aselsan çalışanları ve çocuklar gösteriliyor. Aselsan’ın dünyanın en büyük 57 savunma markasından birisi olunduğuna vuru yapılıyor.

Aselsan halka arzdan sağlayacağı gelirin büyük bölümünü yeni teknoloji alanlarında büyüme ve birleşme-satın alma başta olmak üzere faaliyetleri geliştirmek amacıyla kullanılacak.

İkincil halka arzda ihraç edilecek hisse oranı yüzde 14 olarak belirlendi. Daha önce 1 milyar TL mevcut çıkarılmış sermayesinin 210 milyon TL artırılarak 1.210 milyar TL'ye çıkarılması hakkında karar alındı. Şirket, önümüzdeki günlerde yurt dışı road-showlar kapsamında New York, Londra, Frankfurt, Los Angeles ve Boston'da 10 günde 60 toplantı yapılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11735 kez okundu.
11 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
reklam, aselsan ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim