Anlık Bildirim

Seagate 7200.7 "2 Mb" PATA ve "8 Mb" SATA testi

Dünyanın en büyük harddisk test otoritesi olarak kabul edilen Storagereview sonunda en çok merak edilen modellerden biri olan 7200.7'nin testlerinide veritabanına ekledi. Bu sayede piyasadaki tüm disklere göre bir karşılaştırmasıda mevcut.

Halen bir numarada olan Western Digital'in 250 gb kapasiteye sahip WD2500JB modelinin ardından SATA ve 8 Mb ön belleğe sahip Seagate 7200.7 nerdeyse ikinciliğe yerleşmiş. Yeni modelin SATA'sının Maxtor'un modelinden hızlı olduğunu söyleyebiliriz. Fakat 2 Mb ön belleğe sahip modeli ise tam bir felaket. Bu yüzden aldığınız modelde en azından 8 Mb ön belleğin olduğuna mutlaka dikkat edin. (testlerde "Desktop Performance" kısmı eşsiz ve tam gerçek dünya sonuçlarını içermekte)

Oldukça büyük devamlı ses kaynaklarından biri olan sabit disklerde bu tür testler bildiğiniz gibi çok önemli. Burda da Seagate, Maxtor'u 1 dBa ile alt etmeyi başarmış. Yinede eski Seagate Barracuda V'e göre oldukça sesli denilebilir zira fark bariz şekilde görülebiliyor. Sizin sisteminizde ise bu FDB içeren (sıvı tabanlı mil yatak sistemi) diskler her zaman sessiz olacaklardır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim