Anlık Bildirim

Sharkoon USB 3.0 destekli yeni donanımlarını gösterdi

Sharkoon USB 3.0 destekli yeni donanımlarını gösterdi

Komponent üreticisi Sharkoon, USB 3.0 standardıyla uyumlu yeni donanımlarını duyurdu. USB 2.0 standardına kıyasla veri aktarım hızlarında 10 kata varan artış vaat eden USB 3.0 standardı özellikle anakart üreticileri ve disk üreticileri arasında yavaş yavaş yaygınlaşmaya başlarken, Sharkoon hazırladığı yeni donanımlarla son kullanıcıların şimdiden USB 3.0 hazırlıklarına başlamasını umut ediyor.

Sharkoon firmasının her ikisi de USB 3.0 uyumlu yeni donanımlarından PCIe x1 ara birimini kullanan genişleme kartı, NEC tarafından hazırlanan USB 3.0 kontrolcüsünü kullanıyor. İki adet USB 3.0 konnektörüne sahip olan genişleme kartının aynı zamanda geriye doğru uyumluluk çerçevesinde USB 2.0 spesifikasyonuyla da uyumlu olacağı ve mevcut sürücülerle kullanılabileceği açıklandı.

Genişleme kartının PCIe x1 slotuna sahip sistemlerde kullanılabileceğini belirten Sharkoon, sabit disk istasyonunda ise 2.5-inç ve 3.5-inç boyutundaki sürücülerin kullanılabileceğini açıkladı. Sharkonn tarafından hazırlanan USB 3.0 destekli yeni donanımlar için belirlenen son kullanıcı satış fiyatları ise genişeme kartı için 40 Avro, sabit disk istasyonu içinse 50 Avro olarak belirlenmiş.

Sharkoon USB 3.0 destekli yeni donanımlarını gösterdi

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim