Anlık Bildirim

American Assassin'in ilk fragmanı yayınlandı

Jason Bourne ve Mission: Impossible gibi yeni bir aksiyon serisi başlatması planlanan American Assassin'in ilk fragmanı yayınlandı. Film bu yıl sinemaseverler ile buluşacak.
Vince Flynn'in çok satan macera romanı American Assassin beyaz perdeye uyarlanıyor. Jason Bourne ve Mission: Impossible gibi yeni bir film serisi başlatması beklenen American Assassin, CIA için çalışan genç bir adamın hikayesini anlatıyor. Bu yılın sonunda sinemaseverler ile buluşacak olan film için meraklı bekleyiş sürerken, filmden ilk fragman yayınlandı.
The Maze Runner serisi ile adını duyuran genç oyuncu Dylan O’Brien'ın başrolünü üstlendiği American Assassin; sevgilisi bir terör saldırısında öldürüldükten sonra hiç bir yerde dikiş tutturamayan Mitch Rapp (O'Brien)'in CIA tarafından işe alınıp, deneyimli bir ajan tarafından eğitilmesini anlatıyor.
Michael Cuesta (Kill the Messenger)'nın yönettiği filmin başrollerinde Dylan O'Brien'a Michael Keaton, Taylor Kitsch, Sanaa Lathan, Shiva Negar ve Scott Adkins eşlik ediyor. ABD'de 15 Eylül'de vizyona girecek olan American Assassin'in Türkiye vizyon tarihi henüz açıklanmış değil.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim