Anlık Bildirim

Apple orijinal dizilerine bir yenisini daha ekliyor

Orijinal içerik alanına önemli yatırımlar yapmaya devam eden Apple, dizi projelerine bir yenisini daha ekledi. Başrolünü Octavia Spencer'ın üstleneceği Are You Sleeping için hazırlıklara başlandı.
Önümüzdeki birkaç yıl içinde Netflix, Amazon ve Hulu gibi orijinal içerik devlerine rakip olacak bir dijital platform kurmayı planlayan Apple, orijinal dizilerine bir yenisini daha ekliyor. Daha önce Steven Spielberg, Reese Witherspoon, Jennifer Aniston ve Ronald D. Moore (Battlestar Galactica) gibi tanınmış isimlerin arkasında yer aldığı üç yeni diziye onay veren Apple, şimdi de "Are You Sleeping" adını taşıyan yeni bir drama için hazırlıklara başladı.
Oscar ödüllü aktris Octavia Spencer'ın başrolünü üstleneceği Are You Sleeping, son dönemde Amerika'da oldukça popüler hale gelen gerçek suç podcast ve dizilerinin adalet sistemi üzerindeki etkilerine ışık tutacak. Kathleen Barber'ın aynı adlı romanından uyarlanan dizinin senaryosunu Nichelle Tramble Spellman (The Good Wife) kaleme alacak.
Octavia Spencer, dizinin başrolünü üstlenmesinin yanı sıra yapımcı kadrosunda da yer alacak. Are You Sleeping'in yapımcılığını üstlenen bir diğer isim de ünlü oyuncu Reese Witherspoon olacak. Dizinin yapımını üstlenen stüdyo ise Maymunlar Cehennemi serisi ile tanınan Chernin Entertainment.
Hazırlık sürecinin ilk aşamalarında olan Are You Sleeping henüz Apple'dan ilk sezon için resmi onayı almış değil, ancak orijinal dizi sayısını hızla arttırmak isteyen Apple'ın bir aksilik yaşanmadığı taktirde kısa süre içinde diziye ilk sezon için resmi onayı vermesi bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim