Anlık Bildirim

Apple, yayın hizmeti için bir belgesel ve animasyon filmi satın aldı

Apple, yakında sunulacak olan video yayını hizmetine hazırlanırken bir çift yeni satın alma gerçekleştirdi: Sürüsünü yeni bir eve götüren bir fil reis belgeseli ve İrlanda'da geçen bir animasyon filmi
Victoria Stone ve Mark Deeble tarafından yönetilen ve 12 Yıllık Esaret (12 Years A Slave) filminden hatırladığımız Chiwetel Ejiofor tarafından anlatılan The Elephant Queen, bu haftasonunu Toronto Uluslararası Film Festivali'nde prömiyerini yaptı.
Hikaye, Athena isimi lider filin kuraklı zamanı yeni bir su kanalı keşfetmek için çıktığı yolculuğunu ve genç yavruları riske atışını konu alıyor. 
Bloomberg, bu yılın başlarında Apple'ın bir animasyon filmi satın almak için görüşmelerde olduğunu bildirdi ve Apple'ın satın aldığı animasyon filmi Wolfwalkers. Tomm Moore ve Ross Stewart tarafından yönetilen Wolfwalkers, genç bir kadın ve babasının, ülkedeki kalan son kurtların avlamak için İrlanda'ya gelmesini ve bu esnada yerli bir kızı kurtarmaya çalışmalarını konu alıyor. 
 

Apple'ın yayın hizmeti için tarih verildi  

Apple'ın yayın hizmetinin Mart 2019'da başlaması bekleniyor. Geçtiğimiz yıl, Apple, önümüzdeki tarihlerde yayınlanacak olan akış hizmeti için orijinal içerik sağlamak ve geliştirmek için yaklaşık 1 milyar dolar harcadı. 
Bu satın alma planı, Battlestar'dan bir uzay gösterisi olan Steven Spielberg'in İnanılmaz Hikayeleri'ni yeniden başlattı. Galactica'nın Ron Moore'u ve Isaac Asimov'un Foundation serisinin uyarlaması da plana dahil edildi.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim