Anlık Bildirim

Apple yeni bilim-kurgu dizisi için hazırlıklara başladı

Orijinal içerik alanına yatırımlarını sürdüren Apple, Battlestar Galactica'nın yaratıcısı olan Ronald D. Moore'un kaleme alacağı yeni bilim-kurgu dizisine ilk sezon onayını verdi.
Son dönemde teknoloji ve internet şirketleri için de cazip bir pazar haline gelen orijinal içerik alanına yönelen Apple, önümüzdeki yıl bu alana yaklaşık 500 milyon dolar yatırım yapmaya planlıyor. Netflix, Amazon ve Hulu gibi dijital platformlara rakip olmak için kendi orijinal dizilerini hazırlamaya başlayan Apple, hazırlık aşamasındaki projelerine bir yenisini daha ekledi.
Daha önce yapımcılığını Steven Spielberg'in üstleneceği Amazing Stories yeniden yapımına ve başrollerini Reese Witherspoon ile Jennifer Aniston'ın üstleneceği bir dramaya onay veren Apple, şimdi de Ronald D. Moore'un kaleme alacağı yeni bir bilim-kurgu dizisi için hazırlıklara başladı. Tüm zamanların en sevilen bilim-kurgu dizilerinden Battlestar Galactica'nın yaratıcısı olan Moore'un hazırlayacağı bu yeni bilim-kurgu dizisi, ilk sezon için resmi onayı Apple'dan şimdiden almış durumda.
Ronald D. Moore'un senaryosunu Matt Wolpert ve Ben Nedivi (Fargo) ile birlikte kaleme alacağı dizi; özellikle soğuk savaş yıllarında tam gaz süren uzay yarışının hiç bitmediği bir dünyada geçecek.
Apple'ın yeni dizisi hakkında bilinenler şimdilik bundan ibaret olsa da, projenin arkasında Battlestar Galactica ve Outlander gibi başarılı dizilere imza atan Ronald D. Moore'un yer alması bilim-kurgu hayranlarını heyecan verici bir dizinin beklediğini gösteriyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim