Anlık Bildirim

Aquaman'in ilk fragmanı Comic-Con'u salladı

Bu yılın en merak edilen filmlerinden Aquaman'in ilk fragmanı yayımlandı. DC sinematik evreninin yeni filmi, şu sıralar ABD'de devam eden San Diego Comic-Con'a damga vurdu.

Aquaman'in ilk fragmanı Comic-Con'u salladı Tam Boyutta Gör

Şu sıralar ABD'de devam eden San Diego Comic-Con'a bu yıl Warner Bros'un paneli damga vurdu. Bugün akşam saatlerinde düzenlenen panelde yeni projelerini tanıtan Warner Bros, özellikle DC Comics uyarlamaları ile Comic-Con 2018'de adından söz ettirmeyi başardı.
Warner Bros'un Comic-Con'da tanıttığı filmlerden biri de bu yıl sinemaseverler ile buluşacak olan Aquaman filmiydi. DC sinematik evreninin yeni filmi olan Aquaman'in ilk fragmanı, Comic-Con'da gösterildi ve kısa süre sonra da internete yüklendi. 
Aquaman'i daha önce Batman v Superman ve Justice League'de de karaktere hayat veren Jason Momoa'nın canlandırdığı filmin yönetmenliğini James Wan (Saw, Insidious, The Conjuring) üstleniyor. Filmin başrollerinde Momoa'ya Amber Heard, Patrick Wilson, Nicole Kidman, Willem Dafoe, Dolph Lundgren ve Yahya Abdul-Mateen II eşlik ediyor.
Su altı imparatorluğu Atlantis'in veliahdı olduğunu öğrenen Arthur Curry'nin hikayesine odaklanan film, Curry'nin halkına liderlik etmek için yıllar sonra Atlantis'e dönmesini anlatıyor.
Comic-Con 2018'de yayımlanan ilk fragmanı ile sinemaseverleri heyecanlandırmayı başaran Aquaman, 21 Aralık'ta vizyona girecek. 
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8736 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sinema, çizgi roman ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim