Anlık Bildirim

Avatar 2'nin çıkışı bir kez daha ertelendi

Avatar'ın merakla beklenen devam filmi bir kez daha ertelendi. Daha önce 3 kez ertelenen Avatar 2'nin daha önce açıklanan Aralık 2018 tarihine de yetişmeyeceği açıklandı.
2009 yılında çıkan ve sinema tarihin en başarılı filmleri arasında yer alan Avatar'ın merakla beklenen devam filmi bir kez daha ertelendi. Uzun süredir hazırlık aşamasında olan Avatar 2 hakkında konuşan usta yönetmen James Cameron, filmin daha önce açıklanan Aralık 2018 tarihine yetişmeyeceğini açıkladı.
Cameron'ın bu açıklaması, 2009 yılından beri devam filmi bekleyen Avatar hayranlarını üzdü. İlk filmin vizyona girmesinden kısa bir süre sonra hazırlıklarına başlanan Avatar 2'nin ilk başta 2014 yılında vizyona girmesi planlanıyordu. Ne var ki filmin yapım aşamasında yaşanan gecikmeler sonrası vizyon tarihi 2017'ye ertelendi. Daha sonra bu tarih de ertelendi ve filmin Aralık 2018'de gösterime gireceği açıklandı. Cameron'ın son açıklaması ile birlikte filmin bu tarihe de yetişmeyeceği resmiyet kazandı.
Bugüne kadar 3 defa ertelenen Avatar 2 için yeni bir çıkış tarihi belirlenmiş değil. Yaşanan bu gecikmeyi açıklayan Cameron, sadece Avatar 2'yi değil, aynı zamanda Avatar 3, 4 ve 5'i de çekecekleri için hazırlık sürecinin uzadığını ifade etti. Avatar 2'den sonra gelecek ve 2020, 2022 ve 2023 yıllarında vizyona girecek devam filmlerinin vizyon tarihinde bir değişiklik olup olmayacağı ise şimdilik belirsizliğini koruyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6203 kez okundu.
22 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sinema, avatar 2 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim