Anlık Bildirim

Avatar filmlerinin senaryosu tamamlandı; çekimler başlıyor

James Cameron, Avatar'ın merakla beklenen devam filmlerinin senaryolarını nihayet tamamladı. Yapım aşamasına başlanan filmlerin çekimleri de çok yakında başlayacak.
Dünya genelinde 2.78 milyar dolar gişe hasılatı elde ederek tüm zamanların en çok hasılat yapan filmi olan ve 2009 yılından beri bu ünvanı koruyan Avatar, uzun bir aranın ardından beyaz perdedeki yolculuğuna devam etmeye hazırlanıyor. Yıllardır hazırlık aşamasında olan devam filmlerinin senaryoları nihayet tamamlandı.
Geçtiğimiz günlerde The Daily Beast'e konuşan James Cameron, şu anda sadece Avatar 2'ye değil Avatar 3, 4 ve 5'e de odaklandığını söyledi ve devam filmlerinin eşit şekilde hazırlandığını ifade etti. Avatar 5'in senaryosunu tamamladığını belirten usta yönetmen, son 2 yılı senaryo yazarak geçirdikten sonra nihayet filmin çekim aşamasına geçecekleri için heyecanlı olduğunu söyledi.
Avatar'ın devam filmleri için tasarımların tamamlandığını ve yapım aşamasının resmi olarak başladığını belirten Cameron, çekimlerin Ağustos ayında başlayacağını açıkladı. The Daily Beast'e verdiği röportaj sırasında, bir Star Wars veya Marvel filmi yönetmek isteyip istemeyeceği de sorulan usta yönetmen, bu tarz bir film yönetmeyeceğini çünkü başkasının "evinde" çalışmak istemeyeceğini söyledi.
Bugüne kadar defalarca ertelenen yeni Avatar filmlerinin vizyon tarihinde bir kez daha değişiklik yapılmadığı taktirde; Avatar 2, 21 Aralık 2018'de, Avatar 3 2020'de, Avatar 4 2022'de ve son olarak Avatar 5 de 2023'te vizyona girecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5180 kez okundu.
27 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
avatar, avatar 2 ve
3 etiket daha sinema james cameron Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim