Anlık Bildirim

Ben Affleck yeni Batman filmini yönetmeyebilir

Hazırlık aşamasındaki yeni Batman filmini yönetmesi beklenen ünlü oyuncu ve yönetmen Ben Affleck, bu durumun henüz kesinleşmediğini ve filmi yönetmeyebileceğini açıkladı.
Batman v Superman ile temelleri atılan DC sinematik evreninin başındaki isimler arasında yer alan ünlü oyuncu ve yönetmen Ben Affleck, hazırlık aşamasındaki yeni Batman filmi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. DC sinematik evreninde Batman'i canlandıran Affleck'in bunun yanı sıra bireysel Batman filminin yönetmenliğini de üstleneceği açıklanmıştı, ancak ünlü oyuncunun son açıklamaları bu durumun henüz kesinleşmediğini gösteriyor.
Geçtiğimiz günlerde The Guardian'a konuşan Affleck; yeni Batman filminin senaryosunun henüz hazır olmadığını ve eğer senaryo gerçekten iyi olmazsa filmi yönetmeyeceğini söyledi. Gone Baby Gone, The Town ve Argo gibi müthiş filmlere imza atan Affleck'in yönetmen koltuğunda oturması, yeni Batman filmini çok daha heyecan verici bir proje yapıyordu. Bu yüzden Affleck'in bu son açıklamaları DC hayranlarını endişelendirdi.
Sinema dünyasındaki genel kanı ise Affleck'in bu tutumunun DC sinematik evreninin geleceği için faydalı olacağı yönünde. Zira DC'nin bugüne kadar çıkan filmlerinin (Batman v Superman, Suicide Squad) belki de en zayıf yanı senaryolarıydı. Bu yüzden Affleck'in aceleci davranmayıp içine sinen bir senaryo yazıldıktan sonra çekimlere başlamak istemesi DC sinematik evrenindeki bu genel sıkıntının yeni Batman filminde de tekrarlanmasının önüne geçebilir.
Bu arada Ben Affleck'in Batman'i bu yıl vizyona girecek Justice League ile bir kez daha sinemaseverlerin karşısına çıkacak. DC çizgi romanlarının sevilen kahramanlarını bir araya getirecek Justice League, 17 Kasım 2017'de vizyona girecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6299 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ben affleck, batman ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim