Anlık Bildirim

Bilim-kurgu filmi Mute'den ilk görüntüler yayınlandı

Netflix'in bu yıl yayınlayacağı orijinal filmlerden biri olan Mute'den ilk görüntüler yayınlandı. Duncan Jones (Warcraft)'ın yeni filmi günümüzden 40 yıl sonra Berlin'de geçiyor.
Moon ve Source Code gibi başarılı bilim-kurgu filmleri ile kariyerine müthiş bir başlangıç yapan Duncan Jones, geçtiğimiz yıl vizyona giren Warcraft için bir süre bilim-kurgudan uzak kalmış olsa da, yeni projesi Mute ile yeniden bu alana yöneliyor. Jones, yıllardır üzerinde çalıştığı ve hatta kariyerinin ilk filmi olarak planladığı bilim-kurgu filmi Mute'ün çekimlerine başladı.
Netflix tarafından finanse edilen Mute; günümüzden 40 yıl sonra Berlin'de geçiyor ve izleyicileri göçmenlerinin akınına uğramış, doğu ile batının çakıştığı futuristik bir Casablanca'ya götürüyor. Bu şehirde yaşamasının tek sebebi sevdiği kadın olan Leo adlı dilsiz bir barmen, bu kadının esrarengiz bir şekilde kaybolması üzerine kendisini hiç beklemediği bir maceranın içinde buluyor.
Netflix tarafından yayınlanan ilk görüntüler, Mute'ün bilim-kurgu klasiği Blade Runner'ı andıran, neon ışıklarına boğulmuş bir dünyada geçeceğini gösteriyor. Ayrıca bu resimlerin yanı sıra paylaşılan yeni bilgilere göre Mute, Jones'un Moon ile başladığı bilim-kurgu üçlemesinin ikinci filmi olacak ve Moon ile aynı evrende geçecek.
Filmin başrollerinde Alexander Skarsgard, Sam Rockwell, Paul Rudd, Justin Theroux, Noel Clarke ve Florence Kasumba yer alıyor. Mute'ün bu yıl bitmeden Netflix üzerinden yayınlanacağı biliniyor ancak henüz bir çıkış tarihi açıklanmış değil.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim