Anlık Bildirim

Bilim-kurgu filmi Mute'ün ilk fragmanı yayınlandı

Netflix, önümüzdeki ay yayınlanacak yeni bilim-kurgu filmi Mute'ün ilk fragmanını yayınladı. Filmin yönetmenliğini Moon ve Source Code'un da yönetmeni olan Duncan Jones üstleniyor.
Moon ve Source Code gibi başarılı bilim-kurgu filmleri ile kariyerine müthiş bir başlangıç yaptıktan sonra Warcraft filmini yöneten Duncan Jones, yeni filmi Mute ile bilim-kurgu türüne geri dönüyor. Uzun süredir beklenen Mute için tanıtım çalışmalarına başlayan Netflix, filmden ilk fragmanı yayınladı.
Netflix'in bugüne kadar çektiği en ilgi çekici filmlerden biri olan Mute; günümüzden 40 yıl sonra Berlin'de geçiyor ve izleyicileri göçmenlerinin akınına uğramış, doğu ile batının çakıştığı futuristik bir Casablanca'ya götürüyor. Bu şehirde yaşamasının tek sebebi sevdiği kadın olan Leo adlı dilsiz bir barmen, bu kadının esrarengiz bir şekilde kaybolması üzerine kendisini hiç beklemediği bir maceranın içinde buluyor.
Yayınlanan bu ilk fragman, Mute'ün bilim-kurgu klasiği Blade Runner'a oldukça benzer bir atmosfere sahip olduğunu gösteriyor. Film, Blade Runner'ı andıran, neon ışıklarına boğulmuş bir dünyada geçiyor.
Filmin başrollerinde Alexander Skarsgard, Sam Rockwell, Paul Rudd, Justin Theroux, Noel Clarke ve Florence Kasumba yer alıyor. Mute, 23 Şubat'ta Netflix'te yayınlanacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim