Anlık Bildirim

Cosmos ikinci sezonuyla ekranlara geri dönüyor

Ünlü astrofizikçi Neil deGrasse Tyson'ın sunuculuğunu üstlendiği popüler belgesel dizisi Cosmos, yeni sezonu ile ekranlara geri dönüyor. Yeni sezonun yayın tarihi açıklandı.
Tüm zamanların en sevilen belgesel dizileri arasında yer alan Cosmos, ekranlara geri dönüyor. Ünlü astrofizikçi Neil deGrasse Tyson'ın sunduğu yeni Cosmos serisinin yayıncıları olan FOX ve National Geographic, dizinin ikinci sezonu ile geri döneceğini açıkladı.
Cosmos: Possible World adını taşıyacak yeni sezon, ilk sezonun arkasındaki ana kadroyu yeniden bir araya getirecek. Neil deGrasse Tyson renkli sunumuyla bir kez daha izleyicileri kozmosun uzak köşelerine götürecek yolculuğa rehberlik edecek. Cosmos ile Emmy ödülü kazanan Ann Druyan'ın senaryosunu kaleme alacağı ikinci sezonda, Carl Sagan'ın klasik serisinin yeniden çekilmesine öncülük eden Seth MacFarlane de yapımcı olarak yer alacak.
Cosmos: Possible World, 2019'un ilk bahar aylarında yayınlanacak. Dizinin yeni sezonu ABD'de Fox ve National Geographic kanalları tarafından ortak yayınlanırken, ABD dışında dizinin yayın haklarına National Geographic sahip olacak.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5677 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
cosmos: possible world, cosmos ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim