Anlık Bildirim

Game of Thrones'un 7.sezonundan ilk görüntüler yayınlandı

HBO, sevilen dizisi Game of Thrones'un merakla beklenen 7.sezonundan ilk görüntüleri yayınlandı. Yayınlanan bu ilk görüntülerde ana karakterlerin neredeyse hepsi yer alıyor.
Tüm zamanların en sevilen dizileri arasında yer alan Game of Thrones, bu yaz 7.sezonu ile ekranlara geri dönecek. Tüm dünyada milyonlarca kişinin gün saydığı 7.sezon için meraklı bekleyiş sürerken, yeni sezondan ilk görüntüler yayınlandı. Bugüne kadar yayınlanan tanıtım videolarının aksine bu ilk görüntüler dizinin neredeyse tüm karakterlerini içeriyor.
Game of Thrones geçtiğimiz sezon uyarlandığı kitap serisinin önüne geçtiği için yeni sezonda neler olacağı bilinmiyor. Bu gizemi korumak isteyen HBO da şu ana kadar yayınladığı görüntülerde hikaye ile ilgili önemli bir detay vermemeye dikkat ediyor.
Artık son iki sezonuna giren Game of Thrones'un 7.sezonu 7 bölümden oluşacak. Bu sezon kış şartlarında yapılacak çekimler daha fazla olduğu için dizi normalden daha geç bir tarihte dönecek. Dizinin 7.sezonu 16 Temmuz'da başlayacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim